Η ιστορία μας μέχρι σήμερα.

slider-pendant-lighting

Η Επωνυμία

Το 1969 σηματοδοτεί το σήμα εκκίνησης για την επιτυχία της EGLO: ο Ludwig Obwieser εγκαινιάζει την επιχείρηση “EGLO Leuchten”. Το 1976 εγκαινιάζεται το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής στο Pill στο Τιρόλο / Αυστρία.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 η EGLO έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ευρωπαϊκών φωτιστικών. Η εταιρεία προωθεί την επέκταση σε νέες αγορές και το 1986 ιδρύεται η πρώτη εταιρεία πωλήσεων στη Γερμανία, ως το πρώτο βήμα στην πορεία προς τη διεθνοποίηση του EGLO. Λόγω της συνεχιζόμενης ανάπτυξης νέων αγορών, υπάρχουν πλέον περισσότερες από 50 εταιρείες πωλήσεων παγκοσμίως, οι οποίες είναι κατά κύριο λόγο αυτόνομες στις πράξεις της αγοράς.

Σήμερα, η EGLO είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παγκοσμίως προμηθευτές διακοσμητικών λύσεων φωτισμού για κατοικίες. Αυτή η επιτυχία είναι η καλύτερη απόδειξη για την ικανοποίηση του πελάτη και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε πολύ περήφανοι γι ‘αυτό.

Ο Ομιλος EGLO

Τα τελευταία χρόνια ο όμιλος EGLO εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές διακοσμητικού φωτισμού εσωτερικού χώρου. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία έχει γίνει σημαντικός παράγοντας στην παγκόσμια αγορά: Το τρέχον έτος, περισσότερα από 18 εκατομμύρια φωτιστικά διατίθενται στην αγορά σε περισσότερες από 132 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Με το 90% περίπου της γκάμας προϊόντων που έχουμε αναπτύξει, η EGLO διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ανεξαρτησία κατά την εισαγωγή νέων λύσεων προϊόντων και είμαστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί λόγω των υψηλών ποιοτικών επιπέδων των εργοστασίων παραγωγής μας στην Ουγγαρία, την Κίνα και την Ινδία.